BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .VERBONDEN DOOR GOD.

BESTE  MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ,WE ZIJN VERBONDEN MET ELKAAR DOOR GODS WOORD EN ONZE BELIJDENIS IN GODS WOORD .WE ZULLEN MET ELKAAR AAN DE SLAG MOETEN . EN NIET LANGER TOE KIJKEN . GOD ROEPT OP OM NAAR BUITEN TE TREDEN EN DE MISSTANDEN AAN TE KAARTEN . WIJ ZIJN HET VERPLICHT BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .JA WIJ ZIJN HET VERPLICHT AAN ONZE KINDEREN .ER MOET EEN EINDE KOMEN AAN DE VERNIETIGING VAN ONZE KINDEREN .ZE WORDEN GE HERSENS SPOELT. MET FILMS EN SPELLETJES . GERICHT OP DRUGS EN BENDES .HET WORDT VERHEERLIJKT .EN KINDEREN GAAN HET NA DOEN ,MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN . ZE RAKEN VERSLAAFD AAN DRANK EN DRUGS EN DOEN VAN ALLES OM AAN GELD TE KOMEN ZELF HUN LICHAAM VERKOPEN .BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS DIT IS TOCH NIET WAT WIJ ONZE KINDEREN GUNNEN OF LEREN . DAAROM MOETEN WIJ INGRIJPEN TEGEN DIT ALLES . OM ONZE KINDEREN TE BESCHERMEN . DOE UW MOND OPEN EN OVERLEG MET ELKAAR OM DEZE PROBLEMEN OP TE LOSSEN SAMEN . MOGE GOD ON DE KRACHT GEVEN HET TE DOEN SAMEN .WEG MET DE VERDORVEN WERELD .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.