BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS.

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS . LET GOED OP UW KINDEREN . PRAAT MET HEN OVER WAT ER GEBEURD , LICHT HEN IN OVER WAT DE DUIVEL WIL VAN HEN . VERTEL UW KINDEREN DAT DE DUIVEL HEN ONGEHOORZAAM WIL MAKEN . VERTEL HEN DAT DE DUIVEL HEN LUI WIL MAKEN  ,VERTEL HEN DAT DE DUIVEL HEN ARROGANT WIL MAKEN . EN VERTEL DAT DE DUIVEL DAT WIL DOEN OM UITEINDELIJK HEN TE VERNIETIGEN .WANT HET PLAN VAN DE DUIVEL IS .UW KINDEREN AF TE NEMEN OM ZO DE TOEKOMST TE VERNIETIGEN . DUS WIJS UW KINDEREN OP DE MISLEIDING VAN DE DUIVEL . WAARSCHUW HEN OM NIET ROEKELOOS TE LEVEN . WAARSCHUW UW KINDEREN VOOR DRUGS EN DRANK . WANT DAAR ZOEKT DE DUIVEL NU DE TOEGANG EN IN HEBZUCHT .WIJS UW KINDEREN HIER OP ,EN BESCHERM HEN TEGEN DE LIST VAN DE DUIVEL..SUCCES IK WENS U GODS KRACHT EN STERKTE.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.