IK VRAAG OM UW MEDE WERKING . OMDAT U OOK IN GOD GELOOFT EN OP GOD VERTROUWD.

IK VRAAG UW MEDE WERKING ,WE ZULLEN SAMEN  ONZE VERSCHILLEN AAN DE KANT MOETEN LEGGEN . EN ONS RICHTEN OP WAT GOD ONS VOOR LEGT . HET IS VAN IEDERS BELANG GODS KONINKRIJK IN ERE TE HERSTELLEN . WIJ HOREN DAT TE DOEN OMDAT WE IN GOD GELOVEN EN OP GOD VERTROUWEN . KAN GOD OOK OP U VERTROUWEN EN KAN GOD U GELOVEN OP UW WOORD . GOD WIL DAT WIJ ALLEN IN VREDE MET ELKAAR OMGAAN EN WERKEN . ALS WIJ DAT GAAN DOEN HERSTELT GODS KONINKRIJK MET ALLE VOORDELEN DIE DAT MET ZICH MEE BRENGT .DAAROM VRAAG IK U ALLEN GELOVIGE EN ONGELOVIGE .WERK MEE AAN EEN TOEKOMST DIE ZIN HEEFT .EEN TOEKOMST WAAR IN WE IN VREDE LEVEN EN WERKEN  WAAR ONZE KINDEREN WERELD WIJD VEILIG ZIJN . IK ROEP U OP OM TE HELPEN . MOGE GOD ONS SAMEN BRENGEN . OP WEG NAAR EEN GOEDE TOEKOMST. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.