ALS KONING WIL JE HET BESTE VOOR JE VOLK.

EEN GOEDE KONING DENKT ZO. WANT ALS HET ZIJN VOLK GOED GAAT  GAAT HET MET HET KONINKRIJK OOK GOED . EN OOK MET DE ZAKEN DIE DE KONING AANGAAN. ZO IS DE CIRKEL ROND EN GEZOND .EEN GOEDE KONING IS BEGAAN MET ZIJN VOLK .HIJ WIL WETEN WAT ER SPEELT EN HIJ ZIET WAT ER MOET GEBEUREN .EEN GOEDE KONING NEEMT DE JUISTE BESLUITEN DIE GOED ZIJN VOOR ZIJN VOLK EN ZIJN KONINKRIJK. EEN GOEDE KONING GEEFT OPENHEID VAN ZAKEN DIE HET VOLK EN ZIJN KONINKRIJK AAN GAAN . EEN GOEDE KONING GUNT ZIJN VOLK GELUK .EN EEN GOEDE KONING BEWAART DE VREDE ONDER ZIJN VOLK EN IN ZIJN KONINKRIJK. EN ZIJN VOLK ZAL TROTS ZIJN OP HUN KONING .EN HEM HELPEN OM HET ZO TE HOUDEN EN DE KONING ZAL TROTS ZIJN OP ZIJN VOLK  ZO IS HET KONINKRIJK VAN GOD EN JEZUS IS DIE KONING .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.