AAN ALLE GEMEENTE ,EN GELOVIGEN DIE GOD DIENEN .

BESTE BROEDERS EN ZUSTERS , BLIJF NIET LANGER ELKAAR VOORBIJ LOPEN . JULLIE ZIJN EEN MET GOD EN EEN DOOR GOD ,TOON DIE EENHEID ,DOE WAT GOD VAN U VRAAGT . OF KOMT U VOOR DE SHOW NAAR DE BIJEEN KOMSTEN . KOM IN ACTIE EN KOM OP VOOR GODS KONINKRIJK . VREDE OP AARDE  GELIJKHEID VOOR IEDEREEN DAT ROEPEN DE VOORGANGERS TOCH .WAAROM ZIE IK DAN NIET HET BIJ ELKAAR KOMEN VAN DE MENSEN EN BROEDERS EN ZUSTERS .EENHEID DAT IS WAT GOD VRAAGT . EN EENHEID IS WAT JEZUS U VOOR HOUD . NU IS HET AAN U ALLEN OM  UW VERANTWOORDING TE NEMEN .OF TE ZWIJGEN OVER GOD .DE TIJD VAN PRAATJES ZIJN VOORBIJ . NU IS HET TIJD VAN DADEN VOOR DE VREDE EN ONS ALLER GELUK . MOGE GOD ONS HELPEN EN BIJSTAAN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.