ALLE STRIJDENDE PARTIJEN MOETEN STOPPEN MET OORLOG VOEREN . KINDEREN ZIJN DE DUPE.

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS . IN MIJN OGEN ZIJN ALLEN DIE DIE STRIJD VOEREN DUIVELS ,EN DIE DE WAPENS LEVEREN OOK .ZIJ VERDIENEN AAN DE MASSA VERNIETIGING . DIT MOET STOPPEN . BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS  WACHT NIET  TOT HET U BETREFT MAAR KOM OP VOOR HEN DIE AL GETROFFEN ZIJN . ZIJ DIE AL EEUWEN VERDIENEN AAN OORLOG EN GEWELD MOETEN TER VERANTWOORDING WORDEN GEROEPEN .WIJ BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ZULLEN ONZE STEM MOETEN LATEN HOREN .ALS JE 1940 1945 VEROORDEELD WAAROM DE REST DAN NIET . HET VERMOORDEN VAN MENSEN EN VOOR AL KINDEREN SLAAT NERGENS OP .WERELD LEIDERS DEUGEN NIET .MAAR DE ERGSTE ZIJN ZIJ DIE OP DE ACHTERGROND ZITTEN VEILIG WEG VAN ALLES .MAAR VOOR HUN ZEG IK GOD WEET JULLIE WEL TE VINDEN EN OP EEN DAG LEG OOK JIJ JE VERANTWOORDING AF .ZIJ DIE DE HELL OPROEPEN ZULLEN IN DIE HELL OMKOMEN  ZO SPREEKT GOD DE ALMACHTIGE VADER. AMEN 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.