VAN KONING TOT KONING.

IK SPREEK U AAN VAN KONING TOT KONING EN KONINGIN. ALS KONING OF ALS KONINGIN  BEN JE VERANTWOORDELIJK VOOR JE ONDERDANEN . ZOALS U ALLEN BELOOFD HEEFT BIJ UW INWIJDING ALS KONING OF KONINGIN. IK ROEP U ALLEN TER VERANTWOORDING . U HEEFT ZORG PLICHT OVER UW LAND EN UW ONDERDANEN DAT HEEFT U GOD BELOOFT . EN BELOFTE MAAKT SCHULD .U ZULT ER ALLEMAAL  UW BEST VOOR MOETEN GAAN DOEN OM DE VREDE TE BEWAREN EN ARMOEDE EN ONDERDRUKKING TE VERDRIJVEN .U ALLEN HEBBEN DE BESCHIKKING OVER ALLES WAT DE WERELD NODIG HEEFT DEEL HET MET UW ONDERDANEN .EN VERDEEL HET EERLIJK . ZO NIET ZAL U UW KONINKRIJK VERLIEZEN NET ALS UW KONINKLIJKE STATUS ZO SPREEKT GOD ,EN IK ZEG HET U VAN KONING TOT KONING EN KONINGIN.NOGMAALS BELOFTE MAAKT SCHULD ,ZO WARE HELPEN MIJ GOD .DAARMEE HEEFT U DE AFSPRAAK MET GOD BEZEGELT.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.