GOD LEERT ONS OM TE LEVEN ,EN TE OVERLEVEN .

DEZE WERELD IS VERE VAN GODS WEG GERAAKT MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN . GOD HEEFT DAT ALLEMAAL VOORZIEN ,HIJ HEEFT ER ONS ZELFS VOOR GEWAARSCHUWD. DAAROM HEEFT GOD ONS RICHT LIJNEN GEGEVEN OM TE LEVEN EN TE OVERLEVEN . IN DE BIJBEL VIND JE ZE TERUG . ALS WIJ DIE RICHT LIJNEN IN ONS LEVEN GAAN TOEPASSEN ZULLEN WIJ LEVEN EN OVERLEVEN . GOD GEEFT ONS RAAD INZAKE VOEDSEL EN OMGANG MET ELKAAR . MAAR OOK IN HOE WE MOETEN BOUWEN . EN ZO IS ER VEEL GOEDE RAAD  VAN GOD .LATEN WIJ NU EENS GAAN LEVEN MET DIE GOEDE RAAD VAN GOD .BAAT HET NIET SCHAAD HET NIET . MAAR HET IS DE MOEITE WAARD NEEM DAT VAN MIJ MAAR AAN . IK WENS U ALLEN SUCCES .EN GODS ZEGEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.