HET ZIT MIJ DWARS HET ZIT ME ECHT DWARS.

HET ZIT ME DWARS ,DE OPBOUW VAN DE LEGERMACHT ,ER IS VEEL ACTIE  GAANDE .HET VERONTRUST MIJ . ZE ROEPEN WERELD WIJD MENSEN OP HET LEGER IN TE GAAN . ZE BERIJDEN DUS ZEKER IETS VOOR WAT WEER VEEL LEED EN MENSEN LEVENS KOST.HET ZIT MIJ DWARS DAT NIEMAND ER OP REAGEERT ,DE MENSHEID LAAT HET MAAR OVER ZICH HEEN KOMEN . WE LEVEN IN 2017 IS ER NOU GEEN ANDERE OPLOSSING DAN TOTALE VERNIETIGING VAN ELKAAR .WAAR IS UW STEM BESTE MENSEN . HET ZIT ME ECHT DWARS DAT OOK DE POLITIEK NIET INGRIJPT STERKER NOG ZE MOEDIGEN HET AAN . NIETS TOTAAL NIETS GELEERD VAN HET VERLEDEN . DENK EENS AAN 1940 1945 GAAN WE HET NOG EEN KEER MEE MAKEN ZO KORT ACHTER ELKAAR WAT ZIJN WIJ DAN VOOR MENSEN ALS WE DAT WEER TOE LATEN . MAAR WEET OOK GOD ZIET HET OOK EN OOK DAAR MOETEN WIJ NOG REKENSCHAP AFLEGGEN VOOR ONZE HOUDING EN GEDRAG.. DIT WILDE IK GEWOON EVEN KWIJT HET ZAT ME ZO DWARS. EN IK HOOP DAT MENSEN UIT HET LEGER STAPPEN .EN NIET LANGER MOORDEN VOOR DE WERELD LEIDERS ZOALS ADOLF AL EENS GEREGELD HEEFT ,EN  NU VOORZIE IK HET HERHALEN .EN DAT MAAKT MIJ BEZORGD OM U ALLEN EN UW KINDEREN .WIJ KUNNEN HET NOG VERANDEREN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.