DE TELEURSTELLING DE PIJN EN HET VERDRIET.

AL DIE STRIJD WERELD WIJD LIJD TOT TELEURSTELLING PIJN EN VEEL VERDRIET. GOD WENST DAT ZIJN SCHEPPING NIET . HIJ WENST ONS VREUGDE OVERVLOED EN PLEZIER. BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ZIJN WIJ NU ECHT NIET IN STAAT OM DE STRIJD TE STAKEN EN ELKAAR  TE HELPEN OM EEN GOED LEVEN TE HEBBEN . ZIJN WIJ ZO BANG EN ZWAK DAT WE LIEVER OMKOMEN IN HET KOMENDE GEWELD. DAN DAT WE ER TEGEN IN GAAN . WE ZULLEN TOCH IETS MOETEN GAAN DOEN TEGEN DEZE NUTTELOZE STRIJD WERELD WIJD . WE MOETEN ER EEN HALT TOE ROEPEN MET ONS ALLEMAAL WERELD WIJD . IK WEET HET KLINKT ONMOGELIJK .MAAR IK VERTROUW OP GOD , DAT GOD ONS BIJSTAAT EN ONS HELPT HET ONMOGELIJKE TOCH VOOR ELKAAR TE KRIJGEN WIJ SAMEN MET GOD.IK BID HIER VOOR,EN VRAAG GOD OM DE ZEGEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.