MENSEN HEBBEN LIEVER OORLOG DAN VREDE.

DEZE INDRUK KRIJG IK ,ALS IK ZO ROND KIJK EN ROND HOOR. IK VIND HET ERG DAT DE MENSHEID ZO GRAAG OORLOG VOERT. IK DOE MIJN BEST OM JULLIE  VAN GEDACHTEN TE DOEN VERANDEREN .EN VREDE MET ELKAAR TE SLUITEN .IK BID ER OOK VOOR .EN DENK DAARBIJ VOORAL AAN DE KINDEREN . IK HEB EEN HEKEL AAN PROPAGANDA VAN WELK LEGER DAN OOK . EEN LEGER BRENGT DOOD EN VERDERF EN LOST NIETS OP .DAT BLIJKT AL EEUWEN .ZOLANG DE MENSHEID ELKAAR AANVALT EN ELKAARS KINDEREN VERMOORD KOMT HET ZEKER NIET GOED . DE WERELD LEIDERS SPELEN U ALLEMAAL UIT. DANKZIJ U KUNNEN DE WERELD LEIDERS HUN VOLK ONDERDRUKKEN OOK UW EIGEN FAMILIE . WANT BEVEL IS BEVEL DAT WEET JE WEL ANDERS KRIJG JEZELF DE KOGEL .DUS DENK NA ALS JE HET LEGER IN GAAT .JE BESCHERMT ALLEEN MAAR DE BELANGEN VAN DE WERELD LEIDERS EN DE RIJKEN DER AARDE .ZELF BEN JE KANON VOER .BESEF DAT GOED .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.