LET OP UW KINDEREN BESTE OUDERS .DE DUIVEL EN ZIJN AANHANG LOKKEN FLINK IN DEZE TIJD.

JA OUDERS LET GOED OP UW KINDEREN.LET OP MET WIE EN WAT ZE OMGAAN . LET OP GEDRAGSVERANDERING . LET OP STEMMINGSWISSELING . DIT ZIJN DE PUNTEN WAAR AAN U KUNT MERKEN DAT ER WAT MIS GAAT MET UW KIND .GA HET GESPREK ER MEE AAN . EN DURF OOK DIEP TE GAAN .EN STEL U ZELF OOK OPEN EN KWETSBAAR OP TEGEN OVER UW KIND. HET IS UW EIGEN VLEES EN BLOED ZORG GOED VOOR HEN . EN WEES OOK EERLIJK EN OPEN TEGEN UW KIND. ZO VOORKOMT U DAT UW KIND AFDWAALT EN DEPRESSIEF WORDT. BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN TOCH. HEB UW KIND ONVOORWAARDELIJK LIEF ,LAAT UW KIND OOK IN UW LEVEN ,WANT U LEEFT IMMERS SAMEN ONDER EEN DAK.IK WENS U SUCCES MET DE BAND DIE U MET UW KIND HEEFT OF NU GAAT MAKEN . GODS ZEGEN EN LIEFDE VOOR JULLIE ALLEMAAL.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.