AL EEUWEN WORDEN MENSEN HET LEGER INGELOKT.

AL EEUWEN MAKEN DE RIJKEN DER AARDE MISBRUIK VAN HET LEGER . JE WORDT ER MET MOOIE PRAATJES INGELOKT. EN DAN WORDT JE UITGEBUIT VOOR HUN DOELEINDEN . ZE OFFEREN JE MET ALLE GEMAK OP MET DUIZENDEN TEGELIJK ALLEEN OM HUN GELIJK TE HALLEN ZELF BLIJVEN ZE OP VEILIGE AFSTAND . OOK GEBRUIKEN ZE HET LEGER OM HET VOLK TE ONDERDRUKKEN . EN ANGST TE ZAAIEN . HET LEGER IS DUIVELS .WANT HET IS ER OPGERICHT OM JE MEDE MENSEN TE VERMOORDEN GROOT EN KLIJN .MAAR HET KUNNEN OOK JOU KINDEREN ZIJN . DAT LICHT AAN DE GESTOORDE LEIDERS DIE DAT BESLISSEN .ALS ZIJ HET LEGER ER OP UIT STUREN .OM DE MEDE MENS TE GAAN BEDREIGEN EN OF VERMOORDEN . TRAP ER NIET IN BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .KIES VOOR VREDE MET ELKAAR EN LAAT DE REIKEN HET ZELF MAAR OPLOSSEN .GOD ZEGT GIJ ZULT NIET DODEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.