GOD IS ER VOOR IEDEREEN.

GOD IS ER VOOR IEDEREEN EN OVERAL. GOD HEEFT NIET GEZEGD OM NAAR GEBEDSHUIZEN TE GAAN OF PRIESTERS TE VOLGEN .GOD HEEFT ER ZELFS VOOR GEWAARSCHUWD VOOR DIE VALSE HERDERS EN WOLVEN IN SCHAAPKLEDING. DUS GOD VOORZAG HET AL IN HET BEGIN .GODS LIEFDE VOOR ONS IS GROOT . GOD EIST NIETS TERUG . HIJ HOOPT ALLEEN DAT WIJ ELKAAR OOK LIEF GAAN HEBBEN ZOALS GOD ONS LIEF HEEFT. WE MOGEN DANKBAAR ZIJN ,MAAR WE MOGEN OOK BOOS ZIJN .GOD IS REDELIJK . EN ZAL ALTIJD ZIJN BEST DOEN OM HET GOED TE MAKEN VOOR IEDEREEN . DAAROM STUURT HIJ ZIJN ZOON ONZE KONING DE HEER JEZUS .OM ONS BIJ TE STAAN EN OP DE GOEDE WEG TE BRENGEN ONDER GODS TOEZICHT OOK DAAR MOGEN WE DANKBAAR VOOR ZIJN .IK WENS U GODS ZEGEN EN WIJSHEID.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.