GODS WERELD IS ZONDER GRENZEN .

TOEN GOD DE AARDE SCHIEP .HEEFT HIJ GEEN GRENZEN GESTELD OP HET LAND .GOD HEEFT ALLEEN GRENZEN GESTELD AAN HET WATER DE LUCHT EN HET LAND . ZIJ DIE IN HET WATER LEVEN KUNNEN ER VRIJ IN BEWEGEN . ZIJ DIE IN DE LUCHT LEVEN KUNNEN VRIJ BEWEGEN .EN ZIJ DIE OP LAND LEVEN KUNNEN  OOK VRIJ BEWEGEN . ZO HEEFT GOD HET GEDAAN . DE MENS WIL DAT VERANDEREN.MAAR HET IS ALLEMAAL VAN GOD DE MENS IS EEN ONDERDEEL VAN DAT ALLES .MAAR NIET DE BAAS VAN ALLES .OOK AL DENKEN SOMMIGE MENSEN DAT . OOK ZIJ ZIJN NIET DE BAAS . DE BAAS IS EN BLIJFT GOD HIJ HEEFT HET GESCHAPEN . HIJ HEEFT ALLES DE VRIJHEID GEGEVEN . WAAROM NEEMT DE MENS DIE VRIJHEID WEG. EN WAAROM LATEN ANDEREN HUN VRIJHEID AFNEMEN . GOD HEEFT ONS DE VRIJHEID GEGEVEN .OM HEM DOOR NIEMAND AF TE LATEN NEMEN .DUS KOM OP VOOR JE VRIJHEID .EN MAAK GEBRUIK VAN HET WOORD VAN GOD. HET IS GODS KONINKRIJK  WAAR WE IN LEVEN MET DIE ANDERE NEP KONINGEN HEEFT U NIETS TE MAKEN . HET IS JEZUS DIE DE WARE KONING IS EN GEEN ANDER. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.