KEUZE WE HEBBEN ALLEMAAL DE KEUZE .

JA BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS , WE HEBBEN ALLEMAAL DE VRIJE KEUZE . GOD HEEFT ONS DIE GEGEVEN ,OMDAT GOD ONS HET LIEFST IN VRIJHEID ZIET .DE VRIJHEID DIE VOOR IEDEREEN BEDOELD IS . DE VRIJHEID OM JEZELF TE ZIJN . DE VRIJHEID OM MET ELKAAR OM TE GAAN DE VRIJHEID OM OVERAL TE REIZEN . EN ZELFS OM OVERAL TE VESTIGEN . GOD HEEFT ON DIE VRIJHEID GEGEVEN . HET ZIJN MENSEN DIE DIE VRIJHEID VAN U ALLEN AF NEMEN ,MAAR U LAAT HET TOE . MAAR HET HOEFT NIET U KUNT ZICH NAMELIJK BEROEPEN OP GODS GEZAG  EN DE VRIJHEID DIE DAAR BIJ HOORT . INDERDAAD U MOET ER WAT VOOR DOEN ,MAAR DAT IS BETER DAN GEVANGEN ZIJN DOOR MENSEN. DIE ALLEEN MAAR  MISBRUIK MAKEN VAN HUN POSITIE. KOM OP VOOR DE VREDE EN DE VRIJHEID DIE DAAR BIJ HOORT .EN TREK DE WIJDE WERELD IN VER VAN ALLE ELLENDE EN OVER BEHUIZING. ZOEK DE RUST EN BOUW EEN ECHT LEVEN OP ZORG VOOR  JEZELF EN JE NAASTE.  DAT IS WAT GOD ONS HEEFT MEE GEGEVEN  DOE HET ZO ALS GOD HET ONS AAN REIKT  MAAK ER WAT MOOIS VAN . EN KIES VOOR RUST EN VREDE .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.