IK STOP NIET ,U WEL NEE TOCH WE GAAN ER SAMEN VOOR.

ZOLANG IK LEEF GA IK ER VOOR IK STOP NIET WAT ER OOK GEBEURT . GOD HOUD MIJ WEL BEZIG VOOR HEM BEN IK GRAAG BEZIG . IK BLIJF WERKEN AAN EEN TOEKOMST  WAAR RECHTVAARDIGHEID EN WAARHEID EEN BEGRIP ZIJN . EN WAAR VREDE EN WEDERZIJDS RESPECT NORMAAL IS. EEN TOEKOMST DIE VEILIG IS VOOR ONZE KINDEREN EN KLIJN KINDEREN . WAAR OUDE MENSEN KUNNEN GENIETEN VAN HUN OUDE DAG . DIE TOEKOMST STREEF IK NA EN MET DE HULP VAN GOD EN U ALLEN GAAT DAT GOED KOMEN . OOK DAAR GA IK VOOR IK STEL MIJN VERTROUWEN OP GOD MAAR OOK OP U ALLEN WIJ SAMEN KUNNE HET AAN OM ER EEN MOOIE TOEKOMST VAN TE MAKEN VOOR IEDEREEN . DAAR GA IK VOOR EN U. TOCH OOK  HOOP IK .GOD ZAL ONS ZEGENEN EN BIJ STAAN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.