DE HEER IS MIJN HERDER

DE HEER IS MIJN HERDER! HIJ WAAKT VOOR MIJN ZIEL , HIJ BRENGT MIJ OP WEGEN VAN GOEDHEID EN ZEGEN , HIJ SCHRAAGT ME ALS IK WANKEL , HIJ DRAAGT ME ALSthCAPT8C7I JEZUS IK VAL .DE HEER IS MIJN HERDER ! AL DREIGT HET GRAF GEEN KWAAD ZAL IK VREZEN , GIJ ZULT BIJ MIJ WEZEN ; O HEER , MIJ VERTROOSTEN UW STOK EN UW STAF! DE HEER IS MIJN HERDER! IN HET HART DER WOESTIJN VERKWIKKEN EN LAVEN ZIJN HEMELSE GAVEN ; HIJ WIL MIJ VERSTERKEN MET BROOD EN WIJN . DE HEER IS MIJN HERDER! HEM BLIJF IK GEWIJD ! IK ZAL IMMER VERKEREN IN HET HUIS VAN MIJN HEER. GOD IS GOED ! LOVE DAN IEDEREEN DIE HEM LIEF HEEFT VADER ZOON  EN DE HEILIGE GEEST ,HEM IS GEHOORZAAM  WAT HIJ SCHIEP.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.