JEZUS DE KONING BIJ DE WIL VAN GOD

JEZUS DE KONING . JEZUS IS AANGESTELD DOOR GOD, JEZUS VERVULT DIE OPDRACHT .JEZUS WERKT VOOR GOD .EN MOET WERKEN MET HET VOLK GELOVIG EN ONGELOVIG .HET IS DE KONING ZIJN TAAK OM ZIJN VOLK IN GOEDE BANEN TE LEIDEN EN BIJ TE STAAN . DEZE WERELD IS VER AF VAN JEZUS EN TOCH OOK DICHT BIJ . JEZUS IS EN BLIJFT KONING .OOK AL WIL DE MENS ANDERS DOEN GELOVEN . GODS KONINKRIJK BESTAAT DE EENHEID NOG NIET ZO BEST MAAR DAAR WORDT AAN GEWERKT . JEZUS GAAT DOOR TOT HET VOLBRACHT IS . HIJ GEEFT NIET OP HIJ IS DE ENIGE WARE KONING .EN DIEP IN HUN HART WEET IEDEREEN DAT .NU NOG TOEGEVEN DAT HET ZO IS .EN ALLES ZAL VLOTTER VERLOPEN .WANT DAN WORDT HET SAMEN WERKEN MAKKELIJKER  EN IS ALLES EERDER DUIDELIJK .DAT IS WAT ONZE KONING VRAAGT .GROETEN JEZUS UW KONING.thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.