GIJ DIE DE HEER ZIJT.

GIJ DIE DE HEER ZIJT EN DE GEEST DIE VAN DE AANVANG IS GEWEEST , GIJ HEBT U ONDERWORPEN  AAN DE LETTER VAN ONS VOORTBESTAAN .GIJ DIE DE ZIN DER GESCHRIFTEN ZIJT, GODS WOORD IN ALLE EEUWIGHEID , GIJ HEBT GEHOORZAAMHEID GELEERD, EEN VUUR VAN HOOP HEEFT U VERTEERD. O ZOON VAN GOD , ONS ALLER  HOOFD, GELIJK EEN KIND  HEBT GIJ GELOOFD  EN ALS EEN MINNAAR LIEFGEHAD JERUZALEM UW MOEDERSTAD. DIT IS GODS WIL; HET WATER IS NIET WATER SLECHTS ,IS LEVEN . ZO ZEGT ONS HET GETUIGENIS DOOR WOORD EN GEEST GEGEVEN . GODS STEM WEERKLINKT ; DIT IS MIJN ZOON , MIJN LAM ,MIJN WELGEVALLEN , EEN MENSENWOORD , EEN  MENSENLOON , DE WAARHEID VOOR ONS ALLEN , DIEP IN ONS HART GESCHREVEN .GIJ LAAT U DOOR ONS VINDEN , O HEER GIJ ZIJT BIJ UW BEMINDEN  AANWEZIG NAAR UW WOORD. GEEF DAT OOK HIER EN HEDEN HET GELOOF UW HEIL AANSCHOUWT, UW TEMPEL IN MAG TREDEN ,U IN DE ARMEN HOUD. VERVUL MET UW GENADESCHIJN ,DIE OP VERKEERDE  PADEN ZIJN STA BIJ DIE HEIMELIJK IN ZIJN HART  VERLOKT EN AANGEVOCHTEN WORDT. WANT GIJ ZIJT ONZE HEER .15094838_1199447793456138_1172576923924552031_n

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.