ZORG VOOR ELKAAR ,NU JE HET KUNT.

JA BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS , ZORG VOOR ELKAAR ,HELP ELKAAR WE ZIJN  EEN FAMILIE , EEN VOLK . WE HEBBEN ELKAAR NODIG , DEZE WERELD IS ZO MOOI WE KUNNEN ER ZO FIJN IN WONEN .ALS WE ELKAAR MAAR HELPEN .OM HET OOK MOOI EN FIJN VOOR IEDEREEN TE MAKEN .WIJ ALLEN SAMEN ZIJN DAAR VERANTWOORDELIJK VOOR DAARVOOR HEEFT GOD ONS GESCHAPEN OM VOOR ELKAAR EN DE WERELD TE ZORGEN . ALS WIJ ONZE TAKEN OP ONS NEMEN LUKT DAT DAT WEET IK ZEKER . HET IS MOGELIJK ,MAAR NIET ZONDER INSPANNING . MAAR HET IS ZEKER DE MOEITE WAARD OOK DAT WEET IK ZEKER. LATEN WE ELKAAR GAAN HELPEN EN VERZORGEN  EN IK WEET DAT HET DAN WEL GOED KOMT . WE MOETEN HET GEWOON DOEN IK WENS U GODS ZEGEN EN GELUK  MAAR VOORAL SUCCES SAMEN .thcasl1hji

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.