VERLOSSER VAN HET GEHELE MENSDOM .

JEZUS, VERLOSSER VAN HET MENSDOM , ZIE OP ONS NEER , NU WIJ IN ALLE OOTMOED VOOR UW ALTAAR ZIJN NEERGEKNIELD .. WIJ BEHOREN U TOE , EN  WIJ WILLEN  U OOK TOEBEHOREN ; MAAR OM NOG INNIGER MET U VERENIGD  TE WORDEN WIJDT IEDEREEN VAN ONS ZICH HEDEN VRIJWILLIG  TOE AAN UW ALLER HEILIGST HART. VELEN HEBBEN U NOOIT GEKEND VELEN HEBBEN UW GEBODEN VERACHT EN ZICH VAN U AFGEKEERD. ALLERGOEDERTIERENSTE  JEZUS HEB MEDELIJDEN  MET AL DEZE MENSEN EN TREK HEN ALLEN TOT UW HEILIG HART , HEER WEES KONING , NIET ALLEEN OVER UW GETROUWEN , DIE ZICH NOOIT VAN U HEBBEN VERWIJDERD, MAAR OOK OVER DE KINDEREN , DIE ALS VERLOREN ZOON . OF DOCHTER HEBBEN VERLATEN .MAAK, DAT ZE SPOEDIG TERUGKEREN  NAAR HET VADERHUIS EN DAT ZE NIET OMKOMEN VAN ELLENDE EN HONGER. WEES KONING OVER HEN , DIE DOOR DWALING ZIJN MISLEID OF DOOR SCHURING ZIJN AFGESCHEIDEN , BRENG HEN TERUG IN DE HAVEN VAN DE WAARHEID EN TOT EENHEID VAN HET GELOOF , OPDAT ER WELDRA EEN KUDDE ZAL ZIJN  EN EEN HERDER.WEES KONING OVER ALLEN ,DIE NOG RONDDOLEN IN DE DUISTERNIS VAN HET HEIDENDOM OF DE ISLAM,EN LEID HEN TOT UW LICHT EN UW RIJK. SLA BARMHARTIGE OGEN OP DE KINDEREN VAN HET VOLK . DAT ZOLANG UW UITVERKOREN VOLK IS GEWEEST .EN MOGE HET BLOED, DAT WELEER OVER HEN IS AFGEROEPEN , OOK NU OVER HEN HEENKOMEN , MAAR DAN ALS EEN DOOPSEL VAN VERLOSSING  EN VAN LEVEN .HEER GEEF ONGESTOORDE VREDE EN VRIJHEID , SCHENK AAN ALLE VOLKEN RUST EN ORDE , GEEF DAT OVER DE GEHELE AARDE EINDELIJK DEZE ENE KREET WEERKLINKEN ; EER AAN HET GODDELIJK HART, DAT ONS HET HEIL HEEFT GEBRACHT .AAN DAT HART ZIJ EER EN LOF IN EEUWIGHEID. AMEN thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.