HOE GAAN WE DE OORLOG NOG VOOR KOMEN .

JA HOE GAAN WE DE OORLOG NOG VOOR KOMEN . NIET DOOR TE ZWIJGEN .WE MOETEN ONZE STEM LATEN HOREN VOOR HET TE LAAT IS . DE STRIJD LAAIT OP  .EN NIEMAND REAGEERT. WANNEER KOMT U IN ACTIE ,WANNEER ZIET U DAT HET FOUT GAAT WANNEER BESEFT U DAT DE OORLOG NADERT. ALLES WAT NU GEBEURT HEEFT GROTE GEVOLGEN VOOR U EN MIJ EN ONS ALLEMAAL . WE ZULLEN SAMEN TOCH IETS MOETEN DOEN TEGEN DIE OORLOG DIE ZICH UITBREID EN UITEINDELIJK OOK HIER ZAL KOMEN ALS WIJ NIETS DOEN . DENK HIER MAAR EENS GOED OVER NA ALS U WEER IN UW DAGELIJKSE SLEUR ZIT WAAR ZE U IN WILLEN HOUDEN  . DE WERELD LEIDERS LEIDEN U AF VAN WAT ER WERKELIJK GEBEURT . BIJ DEZE BENT U WEER GEWAARSCHUWD NAMENS GOD DIE HET BESTE MET ONS VOOR HEEFT . thcaygv46u

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.