DE WAARHEID . WE MOETEN DE WAARHEID SPREKEN . WAAROM MOGEN WERELD LEIDERS DAN LIEGEN .

MAAR WAT NOG ERGER IS HET VOLK LOOPT ACHTER DIE LEUGENAARS AAN .EN STEMMEN OP HEN TERWIJL HET DUIDELIJK IS DAT ZE DE ZAAK BEDRIEGEN . OOK AL LEIDEN ZE  HET VOLK IN OORLOG , HET VOLK VOLGT DIE LEUGENAARS ,EN OFFERT ZICH OP VOOR DE LEUGEN DIE DIE LEIDERS VERSPREIDEN . BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS DE WAARHEID IS EN BLIJFT DE WAARHEID . GOD GEEFT ONS DE WAARHEID ,GOD IS DE WAARHEID  . WIJ MOETEN VAST HOUDEN AAN DE WAARHEID . WANT ALLEEN DE WAARHEID ZAL EN KAN ONS NOG REDDEN . DE LEUGEN ZAL BARSTEN MET ALLES WAT ER OP GEBOUWD IS . DE WAARHEID ZAL ZIJN INTREE DOEN IN DE WERELD EN DE LEUGEN VERNIETIGEN VOORGOED. DUS BLIJF BIJ DE WAARHEID BROEDERS EN ZUSTERS  . BESTE MENSEN DE WAARHEID ZAL U BEHOEDEN . VERTROUW OP GOD .thcalvpawd

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.