GOD HEEFT HET SIMPEL GEHOUDEN ,DE MENS MAAKT HET INGEWIKKELDT .

PAK BIJVOORBEELD DE TIEN GEBODEN . SIMPEL MAAR EFFECTIEF . DE REGELS DIE DE MENS OPGESTELD HEEFT HONDERDEN .ZEER INGEWIKKELD  EN NIET HANDHAAFBAAR. HET MAAKT HET LEVEN MOEILIJK EN SOMS ZELFS ONLEEFBAAR.  GOD HEEFT DE WERELD GESCHAPEN ZONDER GRENZEN . DE MENS HEEFT DE GRENZEN GETROKKEN WAARDOOR DE BEWEGING  VRIJHEID BEPERKT WORDT EN ER VERSCHILLEN ONTSTAAN .GOD GEEFT ONS DE VRIJHEID  GOD ZEGT BOUW HUIZEN EN VERBOUW DE GROND MAAK VOEDSEL EN TUINEN . JE HOEFT GEEN VERGUNNING AAN TE VRAGEN . OOK HIER IN BEPERKEN DE MENSEN ELKAAR .TERWIJL DE MENS NIET DE BAAS IS VAN DE WERELD NOG EIGENAAR .GOD HEEFT HEM GESCHAPEN MET ONS ER OOK IN MEE GENOMEN  OM ER SAMEN VAN TE GENIETEN EN ER IN VREDE SAMEN TE LEVEN EN TE WERKEN . ER IS RUIMTE GENOEG .ALLEEN DE MENS BEPERKT DIE RUIMTE . WAARDOOR OOK WEER PROBLEMEN ONTSTAAN OVERBEVOLKING OP BEPAALDE PLAATSEN . DE MENSEN MOETEN ZICH WEER VERSPREIDEN OVER DE AARDE EN HERSTELLEN WAT VERWAARLOOST IS. ALS DAT GEBEURD KOMT ER WEER RUST EN VREDE MAAR OOK OVERVLOED VAN VOEDSEL . ALS WE HET LAND WEER GAAN BEWERKEN . EN HET IS GEZONDER DAN ALLEMAAL OP EEN PLEK TE GAAN ZITTEN MET DE GEVOLGEN VAN DIEN. VERDIEP U EENS IN DE SIMPELE DINGEN DIE GOD ONS AANREIKT OM EEN GOED EN VREUGDEVOL LEVEN TE LEIDEN . DE WERELD OPNIEUW BEVOLKEN MET DE RUIMTE EN VREDE  DIE VOOR IEDEREEN GOED IS . IK WENS U GODS ZEGEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.