WAT GAAN WE DOEN

JA WAT GAAN WE DOEN ,GAAN WE BLIND VERDER TOT WE TEGEN DE MUUR AAN ZITTEN EN GEEN KANT MEER OP KUNNEN . BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS GELOVIGE EN ONGELOVIGEN . IK HEB HET TEGEN U ALLEMAAL . HOE GAAN WE VERDER .BLIJVEN WE ELKAAR AANVALLEN ,EN VERMOORDEN ,OF GAAN WE HET EENS ANDERS BEKIJKEN EN ELKAAR HELPEN OM ALLES WEER IN GOEDE BANNEN TE KRIJGEN .MEER ZIT ER NIET OP .ZO GAAN WE ZO WIE ZO NAAR DE KLOTEN  .EN IS DAT WAT WIJ WILLEN ,EN IS DAT WAAROM WIJ OP AARDE ZIJN ,IK DENK VAN NIET .WE ZIJN ER OM EEN ANDERE REDEN DAN ELKAAR TE VERNIETIGEN . LAAT DAT TOT ONS ALLEMAAL DOORDRINGEN . EN LATEN WIJ DAARNA GAAN LEVEN .OM ELKAAR TE REDDEN VAN DE ONDERGANG . WANT WIE OF WAT U OOK BENT U WENST OOK HET BESTE VOOR U EN UW NAASTE TOCH . LATEN WIJ ONZE VOETEN OP DE GOEDE WEG PLAATSEN , WANT GOEDE WIL HEEFT VLUGGE VOETEN .EN DIE HEBBEN WIJ NODIG OM ALLES WEER GOED EN VREDEVOL  TE MAKEN . SUCCES ALLEMAAL

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.