EEN NIEUWE DAG EN EEN NIEUW JAAR.

ALLES NIEUW VANDAAG .LATEN WE ER DIT JAAR HET BESTE VAN MAKEN .ONZE KRACHTEN  RICHTEN OP VREDE EN NAASTE LIEFDE .LAAT ONS DE STRIJD NEER LEGGEN EN ONZE KRACHT IN DE WEDEROPBOUW STEKEN . LAAT ONS ALLEMAAL BESEFFEN ,DAT WE ELKAAR NODIG HEBBEN EN DAT WE HET SAMEN MOETEN DOEN  OF JE NU GELOVIG BENT OF NIET OF HOE JE OOK BENT OF LEEFT HET IS TOCH SAMEN ,EN WE MOETEN SAMEN DE WERELD LEEFBAAR HOUDEN . DIE ZORG IS VOOR IEDEREEN WANT ZONDER DEZE WERELD IS ER GEEN LEVEN ,EN LEVEN OP ANDERE PLANETEN HEEFT OOK GEEN ZIN ALS JE HET HIER OOK AL NIET RECHT KUNT HOUDEN .EN HET HEEFT OOK GEEN ZIN OM DAAR GELD IN TE STOPPEN  .DAT IS WEG GEGOOID GELD NET ALS HET GELD DAT ZE IN OORLOG STEKEN . ALS DAT GELD IN DE WERELD GOED GEBRUIKT ZOU WORDEN WAS ALLES MOOI EN GOED .MAAR JA . DAT BESEF IS ER NIET DENK IK . IK HOOP DAT DAT NU IN DIT NIEUWE JAAR WEL KOMT EN DAT WE ONS WERELD WIJD ELKAAR VERGEVEN EN STARTEN MET HET HERSTEL VAN ALLES WAT NU VERNIETIGT IS .  MOGE GOD ONS OOK DIT JAAR GOED GEZIND ZIJN . WANT GOD HOUD IMMERS VAN IEDEREEN OOK AL GELOOF JE NIET HIJ HOUD VAN JOU ZO ALS JIJ BENT EN ZOALS GOD JOU KENT .GODS LIEFDE IS ONVOORWAARDELIJK OOK VOOR JOU. SUCCES ALLEMAAL .thcap8huod

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.