DE LAATSTE DAG VAN 2016.

IK HOOR VEEL MENSEN ZUCHTEN ,ZE ZIJN BLIJ DAT 2016 VOORBIJ IS , HET  WAS DUS EEN ZWAAR JAAR VOOR VELEN . DAT WAS OOK WEL TE ZIEN ROND OM ONS  EN WERELD WIJD. MAAR NU STAAT 2017 VOOR DE DEUR , WAT ZAL HET BRENGEN ,GOD ZAL HET WETEN , ALS DE MENSHEID ZO DOOR GAAT WORDT HET NIET VEEL BETER , WE ZULLEN ALS MENSEN TOCH MOETEN VERANDEREN . WANT IEDEREEN ZIET DAT HET ZO NIET GOED KOMT VOOR NIEMAND , HET IS DE TOEKOMST VAN ONS EN ONZE KINDEREN  EN KLIJN KINDEREN .WAAR VOOR WE HET VERPLICHT ZIJN OM TE VERANDEREN . ZO IS DE WERELD NIETS VOOR NIEMAND  HET GAAT VERLOREN . EN WAAROM  WAT HEEFT HET VOOR ZIN  AL DIE OORLOG EN VERNIETIGING . DE HAAT DIE DAGELIJKS GROEIT WAT BRENGT DAT NIETS GOEDS IN IEDERE GEVAL DAT ZIE JE NU WEL , WE ZULLEN ALS MENSEN  ELKAAR NIET MEER AANVALLEN WAT SOMMIGEN OOK ROEPEN .TRAP ER NIET LANGER IN BESTE MENSEN . U WORDT ALLEEN MAAR GEBRUIKT VOOR HUN WEL ZIJN  VERGEET DAT NIET . STRIJD LOST NIETS OP DODELIJKE STRIJD AL HELEMAAL NIET . DUS OOK DAT ZULLEN WE MOETEN VERANDEREN . WILLEN WE DE WERELD EN ELKAAR EEN PLEZIER DOEN . IK ROEP U NAMENS GOD OP OM HIER EENS GOED OVER NA TE DENKEN . EN IK HEB EEN STILLE HOOP DAT MENSEN DE GOEDE WEG OP GAAN SAMEN IN VREDE .DAT IS MIJN GROOTSTE WENS VOOR 2017 EN EEUWIG .DE VREUGDE VAN VREDE VOELEN GUN IK IEDEREEN .MOGE GOD ONS SAMEN BRENGEN GELOVIG EN ONGELOVIG IN VREDE MET ELKAAR EN WEDERZIJDS RESPECT ZO ALS GOD HET BEDOELD HEEFT. IK WENS U ALLEN EEN FIJNE JAAR WISSELING.15283950_1859570100929915_8401766706447725582_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.