DAN GA IK OP .

DAN GA IK OP TOT UW ALTAAR , TOT U ,O BRON VAN ZALIGHEID . DAN MAG MIJN ZIEL UW HEIL ERVAREN EN DANKBAAR  RUISEN ALLE SNAREN VOOR U DIE AL MIJN  VREUGDE  ZIJT EN EINDELOOS MIJ VERBLIJDT. MIJN ZIEL HOE ZIJT GIJ ZO VERSLAGEN , MIJN HART , WAT KWELT GIJ U ZOZEER ? VERTROUW OP HET HERE WELBEHAGEN . HIJ DOET WELDRA DE MORGEN DAGEN . JA , IK ZAL ZINGEN TOT ZIJN EER ; MIJN REDDER IS DE HEER. JA HEER GIJ ZULT MIJN KONING WEZEN . GEEN BOOG KAN MIJ TER REDDING BATEN , IK WIL MIJ OP GEEN ZWAARD VERLATEN . GOD , GIJ HEBT ZELF UW VOLK GELEID , VAN ONZE VIJAND ONS BEVRIJD . WIJ LOVEN EN WIJ PRIJZEN U , WIJ ROEMEN IN UW GROOT VERMOGEN . GIJ ZIJT ONS HEIL , WIJ WILLEN NU EN VOOR ALTIJD UW NAAM VERHOGEN .thcaqqz2tx

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.