IK ZEG HET.

IK ZEG HET ALLEN , EN DE MOND VAN ALLEN ZEGT HET VOORT , TOT OVER DE HELE WERELDROND DE NIEUWE MORGEN GLOORT . NU SCHIJNT ONS DEZE WERELD PAS DER MENSEN  VADERLAND.  EEN LEVEN  DAT VERBORGEN WAS  ONTVANGEN  WE UIT ZIJN HAND . TEN ONDER GING DE STERKE DOOD , TEN ONDER IN DE VLOED ; NU STRAALT ONS IN HET MORGENROOD  ZIJN TOEKOMST TEGEN MOET . DE DONKERE WEG DIE HIJ BETRAD  KOMT UIT IN HET HEMELRIJK , EN WIE HEM VOLGEN  OP DAT PAD  , WORDEN AAN HEM GELIJK . WEES NU , WIE ROUW DRAAGT , EENS VOOR AL GETROOST EN WANHOOP NIET  ; EEN WEERZIEN ZONDER EINDE ZAL VERZOETEN UW VERDRIET . NU IS OP AARDE GEEN GOEDE DAAD  MEER TEVERGEEFS GEDAAN WANT WAT GIJ GOED DOET IS ALS ZAAD DAT HEERLIJK OP ZAL GAAN . HET FEEST , OMDAT HIJ BIJ ONS IS , DE HEER DIE EEUWIG LEEFT EN DIE IN ZIJN VERRIJZENIS ALLES HERSCHAPEN HEEFT. DAAROM ZINGT HEM TOE! HIJ IS ONZE HEILAND . WORDT ZIJN LOF NIET MOE ! GOD IS OPGESTAAN OM DE HAND TE SLAAN AAN DE OUDE VIJAND. IK BEN DE ALPHA EN DE OMEGA DE HERE GOD DIE IS EN DIE WAS EN DIE KOMT,  DE ALMACHTIGE VADER VAN U ALLEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.