HET ZWARE JAAR 2016 BIJNA VOORBIJ .

WAT EEN JAAR ZOVEEL MOORD EN DOODSLAG ZOVEEL ELLENDE  ZOVEEL ONRECHTVAARDIGHEID  ZO LIEFDE LOOS  ZOVEEL HAAT EN WEERSTAND TEGEN ELKAAR. IK VRAAG ME AF HOE GAAN WE DAT VERANDEREN  .IK BEN TOCH NIET DE ENIGSTE DIE DAT BEU IS WE ZIJN MET ZOVEEL MENSEN .WAAROM BLIJFT HET ZO STIL WAAROM REAGEERT ER NIEMAND IEDEREEN ZIET TOCH WAT ER WERELD WIJD GEBEURT.  EN NU GAAN WE NAAR 2017 .WAT HEEFT HET VOOR ZIN ALS WE HET ZELFDE DOORGAAN ALS NU HET GEVAL IS WIE GEVEN WE DAN DE SCHULD . MEN ROEPT STEEDS WAAR IS GOD WAAR BLIJFT GOD .TERWIJL GOD ONS DE WEG VAN VREDE HEEFT GEGEVEN  ,EN LESSEN OM IN VREDE MET ELKAAR TE LEVEN . DUS WAAR IS DE MENS , WAAR BLIJFT DE MENS . GOD HEEFT ONS DE VRIJE WIL GEGEVEN ,GOD IS DE LAATSTE DIE ONS ZAL DWINGEN .GOD VRAAGT ONS OM ELKAAR MET LIEFDE TE BEHANDELEN .NIET VOOR GOD MAAR VOOR ONS ZELF . GOD VRAAGT ONS OM DE VREDE TE BEWAREN ,NIET VOOR GOD MAAR VOOR ONS ZELF. GOD VRAAGT ONS GOED OM TE GAAN MET DE WERELD .NIET VOOR GOD MAAR VOOR ONS ZELF. HET IS NU DE HOOGSTE TIJD DAT WE GODS VRAGEN BEANTWOORDEN . WANT GOD HEEFT ALLES AL VOOR ZEGT .HET IS NU AAN ONS GELOVIG OF ONGELOVIG OM GOED VOOR ELKAAR TE ZIJN .EN DIE PAAR VRAGEN VAN GOD IN TE WILLIGEN TEN GUNSTE VAN ONS ALLEMAAL DAT IS EEN GESCHENK VAN GOD AAN ONS. GOD VRAAGT NIET VEEL .EN HEEFT EEN WENS DAT WE WEER ALLEMAAL IN VREDE SAMEN LEVEN . LATEN WIJ GOD DAT GUNNEN OOK WEER IN ONS BELANG ZO ZIET U DAT GOD ALLEEN MAAR AAN ONS DENKT EN NIET AAN ZICHZELF . NU IS HET AAN ONS .IK WENS U HET BESTE . NU EN ALTIJD. MOGE GOD ONS BIJ STAAN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.