OP WEG NAAR VREDE OMDAT GOD HET WIL EN DE WERELD ER OMROEPT.

HET IS DE HOOGSTE TIJD OM DE WEG VAN VREDE TE GAAN VOLGEN . HET IS DE HOOGSTE TIJD OM DE STRIJDBIJL TE BEGRAVEN ,HET IS DE HOOGSTE TIJD OM TE VERGEVEN . IEDEREEN ZAT FOUT. MAAR NU WE HET NIEUWE JAAR TEGEN MOET GAAN . MOETEN WE GOED GAAN ZITTEN OM ELKAARS LEVEN TE REDDEN ,EN VREDE TE STICHTEN  VOOR ONZE KINDEREN .WIE OF WAT U OOK BENT MAAKT NIETS UIT ER MOET EEN EINDE KOMEN AAN GEWELD EN OORLOG. EN OOK U MOET DAAR AAN MEE WERKEN  HET GAAT OOK OM U EN UW FAMILIE . DENK DAAR MAAR EENS OVER NA .EN VOLG DE WEG VAN VREDE BEWAAR DE VREDE  ,EN HELP ELKAAR DE VREDE TE BEWAREN . GOD ZAL U BIJ STAAN .EN IK OOK .SAMEN EEN VOOR VREDE VOOR IEDEREEN .thcaeenux5

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.