VROLIJK KERST FEEST WENS IK U ALLEN .MAAR VOOR AL VREDE AAN IEDEREEN GELOVIGEN EN ONGELOVIGEN .

JA IK WENS U VREDE UIT DE GROND VAN MIJN HART . IK SPREEK DE WENS UIT VAN VREDE OVER DE AARDE , IK HEB DE HOOP EN DE LIEFDE VOOR IEDEREEN DAT WE INZIEN DAT DE LIEFDE EN DE VREDE ONZE TOEKOMST WORDT . IK ROEP U PERSOONLIJK OP OM OOK MEE TE DOEN AAN DE WERELD VREDE .IK KAN HET NIET ALLEEN OOK AL ZOU IK DAT WILLEN GOD GEEFT ONS DE VRIJHEID OM TE BESLISSEN WAT WIJ WILLEN .IK WIL MIJN BEST DOEN OM VREDE VOOR IEDEREEN TE VERKRIJGEN . OOK OM DE LIEFDE VOOR ELKAAR NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN .DEZE DINGEN GEEF IK DEZE KERSTMIS MEE IN MIJN GEBEDEN . IK HOOP DAT U ALLEN MET MIJ MEE BID ,ZODAT BIJ GOD ONZE VRAAG DUIDELIJK BINNEN KOMT WANT GOD VERLANGT EEN DUIDELIJK ANTWOORD VAN DE MENSEN MAAR OOK EEN DUIDELIJKE VRAAG ,GOD WIL IN GESPREK MET DE MENSHEID .LAAT ONS DIE KANS AAN GRIJPEN . IK HOU VAN U ALLEN GELOVIG EN ONGELOVIG EN GOD HOUD OOK VAN U. IK WENS U FIJNE DAGEN .thcaeenux5

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.