HET IS WEER WEEKEND.

DIT WEEKEND IS OOK NOG EENS HET KERST  WEEKEND . HET FEEST DAT VREDE ZOU MOETEN BRENGEN . EN WAT IN HET TEKEN STAAT VAN VREDE ,EN ALS HERDENKING AAN DE GEBOORTE VAN JULLIE KONING EN VREDE VORST . ZO ALS HET ER NU VOOR STAAT SLAAT DE WERELD DE PLANK VOLLEDIG MIS . ER IS GEEN VREDE ER VALT NIETS TE VIEREN EN NIEMAND DENKT NOG AAN HUN KONING. HET ENIGSTE WAT NOG GEBEURD IS NEP .HIER EN DAAR GAAT HET NOG GOED MAAR VOOR HET GROOTSTE GEDEELTE NIET..IK HOOP DAT DEZE KERSTMIS WAT ZAL VERANDEREN IN DE MENSEN EN IN DE WERELD .WANT ZO ALS HET NU GAAT ZITTEN WE OP EEN DOOD LOPENDE WEG .DAAROM WIL IK BIDDEN MET U VOOR HET HERSTEL VAN DE MENS EN DE WERELD .MAAR OOK VOOR EEN VREDIGE KERSTMIS VOOR IEDEREEN GELOVIGEN ONGELOVIGEN WE LEVEN OP DEZE AARDE SAMEN .LATEN WE DAT GAAN DOEN IN VREDE MET ELKAAR . DAN KNAPT DE WERELD ZO WEER OP ALS WE DAT SAMEN GAAN DOEN BEGRAAF DE STRIJDBIJL EN WERK AAN DE VREDE ZONDER GEWELD MAAR MET LIEFDE VOOR ELKAAR .WANT AL DIE OORLOG EN GEWELD HEEFT NIEMAND IETS GEBRACHT .LATEN WE NU DE WEG VAN VREDE OPGAAN DE WEG VAN HET LEVEN EN DIE OOK LIJD NAAR GELUK. IK WENS U ALLEN EEN FIJNE KERSTMIS GODS ZEGEN EN GODS VREDE ,MAAK ER WAT MOOIS VAN GR JEZUSthcabfgy1ith-gebed

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.