GOD IS BOOS ,HIJ IS BOOS OP HEN DIE GOD MISBRUIKEN OF GOD BELEDIGEN .

ER ZIJN WERELD LEIDERS ,DIE DENKEN DAT ZE BOVEN ALLES EN IEDEREEN STAAN . WEL NU ZAL GOD HEN TEN GRONDE RICHTEN . ZE HEBBEN NIET GELUISTERD NAAR GODS VERZOEK . GOD IS DE BAAS EB BLIJFT DE BAAS . DE WERELD GAAT NU KENNIS MAKEN MET GOD EN JEZUS, ZODAT HET VOOR EEUWIG DUIDELIJK IS DAT GEEN MENS DE BAAS IS ,MAAR DAT GOD DE BAAS IS EN BLIJFT WAT EEN MENS OOK DENKT VAN ZICH ZELF .OF HOE RIJK HIJ OOK MAG ZIJN . HIJ WORDT NOOIT DE BAAS .WEL NU ZAL DE WERELD ZIEN DAT DE STRIJD NOG NIET VOORBIJ IS .MAAR HET EINDE IS IN ZICHT VOOR DE DUIVEL EN ZIJN VOLGELINGEN . ZO STAAT HET GESCHREVEN EN ZO IS HET VOOR ZEGT . EN GOD EN JEZUS HOUDEN WOORD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.