O GOD

O GOD , HOE DIEP VERWONDERD GA IK UW VOLMAAKTE WIJSHEID NA .HOE SCHOON IS ALLES WAT GIJ DOET . HOE KOSTELIJK IN OVERVLOED ZIJN UW ONPEILBARE GEDACHTEN .IK OVERDENK DIE AL MIJN NACHTEN .GEDACHTEN ONGEEVENAARD HEBT GIJ ,O GOD GEOPENBAARD IN AL DE WERKEN VAN UW HAND GEDACHTEN TALLOOS ALS HET ZAND ,ALS IK ONTWAAK,GIJ BLIJFT MIJ LEIDEN , IK VIND U ALTIJD AAN MIJN ZIJDE .O GOD VERWERP HET BOOS GEDACHT , OP LEUGEN EN VERRAAD BEDACHT. WIJK VAN MIJ, DIE HET KWADE DOET ,UW HANDEN ZIJN VOL VAN VUIL EN BLOED . GIJ DIE GODS NAAM DURFT UIT TE SPREKEN EN TEGEN HEM  HET HOOFD OPSTEKEN .ZOU IK NIET HATEN DIE U HAAT, DE WIJSHEID VAN UW WEG VERLAAT EN OPSTAAT TEGEN U? HIJ IS EEN KIND VAN KWAAD EN DUISTERNIS UW VIJANDEN  DIE U VERLATEN , HOE ZOU IK HEN ,O HEER NIET HATEN.? BESCHERM MIJ EN BEWAAR MIJN GANGEN . ALS ADDERS SPUWEN ZIJ VENIJN .HUN TONG IS SCHERP ALS DIE VAN SLANGEN LAAT MIJ BIJ U GEBORGEN ZIJN. DOE GOD , HET KWAAD WAARVAN ZIJ DROMEN EN VAN HUN LIPPEN HET VENIJN  ALS VLAMMEN OP HEN NEDER KOMEN  EN ALS EEN VUUR RONDOM HEN ZIJ . MIJN GOD ZEG IK GIJ KUNT HET KEREN  AMEN 15094838_1199447793456138_1172576923924552031_n

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.