HOE GEVAARLIJK ZIJN DIE WERELD LEIDERS EIGENLIJK

EIGENLIJK NIET ZO GEVAARLIJK MAAR DE GEKKEN OM HUN HEEN DIE WEL WANT DIE DOEN WAT HUN LEIDER VRAAGT DAT MAAKT DE LEIDER GEVAARLIJK. ZONDER ZIJN MENSEN VALT HET WEL MEE .DE WERELD GAAT GEBUKT ONDER DEZE SOORT LEIDERS , ZE BLIJVEN IN HET ZADEL DOOR DOMME MENSEN DIE ZELFS HUN EIGEN BLOED AANVALLEN VOOR HEN DIE VEILIG WEG KRUIPT. ZIJ BETALEN MET HUN BLOED EN HET BLOED VAN HUN EIGEN VOLK .WAT VOOR NUT HEEFT DAT. ALS JE ZELFS JE EIGEN FAMILIE VERMOORD .GOD ZEGT DUIDELIJK HEB ELKAAR LIEF EN  GIJ ZULT NIET DODEN .DE DUIVEL ZEGT HAAT ELKAAR EN VERMOORD ELKAAR. IK HOEF U NIET UIT TE LEGEN WAT HET BESTE IS LATEN WIJ DAN HET BESTE STEUNEN .VERJAAG DE SLECHTE LEIDERS EN VERVANG ZE DOOR GOEDE MENSEN .DIE WEL MET LIEFDE EN RESPECT OMGAAN MET HET VOLK EN DE WERELD MOGE GOD ONS DAARMEE HELPEN .MAAR OOK U KUNT HELPEN .HET IS OOK UW TOEKOMST EN DIE VAN UW KINDEREN .OF LOOPT U LIEVER NET ZO ROND ALS DIE MENSEN MET HUN KINDEREN IN BV ALLEPO OF WAAR DAN OOK  WAAR OORLOG EN GEWELD VAN IEDERE DAG IS DENK HIER MAAR EENS OVER NA.pax-rectangle-336x280thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.