BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS DRINGT HET TOT U DOOR.

JA BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ,IK VRAAG ME AF OF HET WEL TOT JULLIE DOOR DRINGT HOE ERNSTIG DE ZAKEN ER VOOR STAAN .ER IS GEEN TIJD TE VERLIEZEN .GOD ROEPT NIET VOOR NIETS .JULLIE MOETEN BEGRIJPEN DAT HET VOOR JULLIE IS EN OOK VOOR JULLIE KINDEREN . GOD WAARSCHUWT NIET VOOR NIETS , ER GEBEUREN ZOVEEL SLECHTE DINGEN EN HIJ ROEPT ZIJN VOLK OM DAARMEE TE STOPPEN . GOD GEEFT ONS DE  KANS OM TE VERANDEREN . MAAR EENS IS ZIJN GEDULD OP EN DIE DAG NADERT .GOD IS LIEFDE MAAR GOD KAN OOK BOOS WORDEN MAAR OOK DAT IS UIT LIEFDE .EEN GOEDE VADER STRAFT ZIJN KINDEREN OM HEN ER EEN BETER MENS VAN TE MAKEN .UIT LIEFDE EN ZORG OOK ZO IS GOD VOOR ONS.Banner-2

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.