WIE HELPT MIJ OM DE WERELD TE REDDEN VAN DE ONDER GANG.

GOD HELPT MIJ AL , MAAR NU DRAAIT HET OM U ALLEN , WANT GOD EN IK DOEN AL ONS BEST MAAR ZONDER UW HULP DUURT HET LANGER DAN NODIG IS. STEEK UW HANDEN UIT DE MOUWEN ,EN GRIJP MEE IN OM DE WERELD TE REDDEN .HET GAAT OOK OM U EN UW KINDEREN ,WE ZIJN HET AAN ELKAAR VERPLICHT . HET GEWELD MOET STOPPEN EN OOK DE OORLOG. HET IS NIET VAN DEZE TIJD EN HET IS NIET WAT GOD VOOR ONS BEDOELD HEEFT .WAAROM ,JA WAAROM DOEN MENSEN DIT ELKAAR AAN . VERJAAG HET KWAAD GRIJP IN BIJ ONRECHT. DURF TE SPREKEN .EN ROEP DE VERANTWOORDELIJKE TOT VERANTWOORDING . DAAROM ROEPT GOD ONS OP OM HEM TE DIENEN EN DE WERELD WEER GOED  TE MAKEN . WIE HELPT.thca42mo0m

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.