GOEDE HERINNERINGEN WAAROM GING HET VERLOREN ?

ALS KLIJN KIND HEB IK HET GELUK GEHAD OM MET MIJN OUDERS VEEL TE REIZEN DAAR DOOR HEB IK VEEL LANDEN GEZIEN .IK ZIE DIE LANDEN NU OOK ALLEEN IK ZIE ER GEEN GLORIE MEER .WAT IK HEEL ERG VIND HET WAS ER ZO MOOI .DIE TRADITIES DE GEBRUIKEN IK HEB ER TOEN ZOVEEL VAN GELEERD EN GENOTEN .ALS IK  HET NU ZIE BREEKT MIJN HART .WAAR IS DE TROTS GEBLEVEN DE EIGEN WAARDE EN DE TRADITIES DIE HET ZO MOOI MAAKTEN IEDER LAND  WAS ZO MOOI .EN NU IS ALLES VERWAARLOOST OF VERNIETIGT. HET DOET MIJ ZO PIJN OM DAT TE ZIEN .IK HOOP DAT DE MENSEN HUN TROTS WEER OP PAKKEN HUN EIGENWAARDE WEER INZIEN  EN HUN TRADITIES IN EREN HERSTELLEN .MAAR ZEKER DE MOED OP BRENGEN OM SAMEN IN VREDE ALLES TE HERSTELLEN .ZO DAT WAT VERLOREN IS GEGAAN HERSTELT WORD . ZO DAT WE WEER KUNNEN GENIETEN VAN DE WERELD EN ELKAAR IN RUST EN VREDE . DIE HERINNERING AAN DIE MOOIE TIJDEN ZOU IK GRAAG NIEUW LEVEN IN BLAZEN .WIE BLAAST MEE EN MAAKT HET MEE WAAR .MOGE GOD ONS BIJSTAAN OMDAT WAAR TE MAKEN .ZEKER VOOR ONZE KINDEREN .thCAPT8C7I JEZUS

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.