ZIE GOD.

IK ZIE U, GOD ZELF,IN EEUWIGHEID GEPREZEN , TOT IN DE DOOD ALS MENS GEHOORZAAM WEZEN ,IN ONZE PLAATS GEMARTELD EN GESLAGEN ,DE ZONDE DRAGEN .O ALLERHEILIGST.ONUITSPREKELIJK WONDER,DE RECHTER ZELF GAAT AAN HET RECHT TEN ONDER, O WREED GEDING, WIE KAN GEHEEL DOORGRONDEN DE VLOEK DER ZONDEN . GOD IS RECHTVAARDIG,JA , EEN GOD DER WRAKE. EN HIJ IS LIEFDE , HIJ WIL ZALIG MAKEN. ZIE HIER DE SCHALEN DIE TEN VOLLE WEGEN EN VLOEK EN ZEGEN . DIT BREEKT MIJN TROTS, WAAR ZOU IK NOG OP BOGEN ? IK LIG IN HET STOF, MAAR GOD KOMT MIJ VERHOGEN , NU IK VAN VIJAND GODS EN TEGENSTANDER IN VRIEND VERANDER . DAAR GE U VOOR MIJ HEBT IN DE DOOD GEGEVEN ,HOE ZOU IK NAAR MIJN EIGEN WIL NOG LEVEN ? ZOU IK AAN U VOOR ZULK EEN BITTER LIJDEN MIJN HART NIET WIJDEN ?thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.