BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS.HET IS ERNST IK ROEP U OP OM EENS GOED TE KIJKEN NAAR DE WERELD

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS . KIJK EENS GOED ROND WAT ER ALLEMAAL GAANDE IS IN DE WERELD . IK WAARSCHUW NIET VOOR NIETS . IK HOOP DAT U ALLEMAAL OP TIJD WAKKER WORDEN . WANT HET GAAT OOK OVER UW LEVEN EN HET LEVEN VAN UW KINDEREN . GOD DENKT ER ZO OOK OVER WIJ ZIJN  ZIJN KINDEREN HIJ MAAKT ZICH ZORGEN ,EN ROEPT OP OM ELKAAR TE HELPEN , GOD REIKT ONS ZIJN HAND ,WIJ MOETEN ELKAAR DE HAND REIKEN .EN OPSTAAN  TEGEN WAT ER NU WERELD WIJD GEBEURT. DE OORLOG STAAT VOOR DE DEUR , IK WAARSCHUW U NOG MAAR EENS, U KUNT TOCH OOK ZIEN OP TV EN INTERNET WAT ER GAANDE IS DE OPBOUW VAN DE TROEPEN .DE ACTIEF BEWEGENDE TROEPEN WERELD WIJD .ZIJN DE VOOR BEREIDINGEN VAN DE KOMENDE OORLOG. LAAT DAT NIET GEBEUREN BESTE BROEDERS EN ZUSTERS. STOP DE OORLOG EN GEWELD. IN NAAM VAN GOD.pax-rectangle-336x280thca3lx52q

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.