EEN BOODSCHAP VAN GOD VOOR DE RIJKEN DER AARDE EN DE ZOGENAAMDE LEIDERS.

UW RIJKDOM HEEFT VERANTWOORDELIJKHEID VOOR DE ARMEN .ALS U DIE VERANTWOORDELIJKHEID NIET OP U NEEMT ZAL UW RIJKDOM VERDWIJNEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON. GOD GEEFT U DE KANS OM DE ARMEN TE HELPEN EN NIEMAND UIT TE SLUITEN VAN UW RIJKDOM .EN VOOR DE WERELD LEIDERS NOG DIT STOP DE UITBUITING VAN MIJN VOLK ,STOP DE ONDERDRUKKING VAN MIJN VOLK, EN STOP MET DE VERNIETIGING VAN MIJN VOLK. ZO NIET ZULT U UW PLAATS VERLIEZEN  MET ALLES WAT U BEZIT ZO SPREEKT GOD NU TOT U. VREES DE HEER WANT ALLEEN HIJ IS HET WAARDIG EN ALLEEN HIJ HEEFT DE MACHT EN KONINGSCHAP . BIJ DE WIL VAN GOD DE ALMACHTIGE VADER.thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.