STEL U VOOR U BENT GOD.

STEL U VOOR U BENT GOD , EN U MOET HET ALLEMAAL RECHT HOUDEN . ZOU U DAT VOLHOUDEN . TERWIJL U ZIET DAT BIJNA NIEMAND NAAR U LUISTERT. DAT IS DUS OOK HET VERSCHIL TUSSEN GOD EN DE MENS .GOD GEEFT NOOIT OP HIJ GAAT VOOR HET BESTE VOOR IEDEREEN ,EN ALS HIJ DAT BEREIKT HEEFT GAAT HIJ VERDER MET NAZORG. GOD BLIJFT ALTIJD BEZIG MET ZIJN  SCHEPPING WANT HET IS GOD ZIJN KINDJE . HET IS ZIJN IDEE ZIJN PLAN EN ZIJN WERK . EN HIJ DOET DAT MET LIEFDE VOOR ALLES WAT IN ZIJN IDEE PLAN EN WERK ZIT. ZO IS GOD .EN HET MOOISTE VAN ALLES HIJ DEELT HET GRATIS MET U ALLEN .NU WORDT HET TIJD DAT DE MENS TOCH EENS GAAN LUISTEREN NAAR GODS VERHAAL .WANT ZIJN BOODSCHAP IS ZEER SIMPEL MAAR DUIDELIJK VOOR U ALLEN BEDOELD .GOD ZEGT ONS OM SAMEN TE DELEN SAMEN TE LEVEN SAMEN TE ZORGEN EN SAMEN TE GENIETEN VAN HET GELUK WAT GOD ONS ALLEN GUNT.NU MOETEN DE MENSEN HUN HART OPEN ZETTEN VOOR ELKAAR .EN ELKAAR HET GELUK GUNNEN WAT GOD ONS ALLEMAAL GUNT .DAT ZOU GOD BLIJ MAKEN EN ONS OOK GELOOF DAT MAAR. IK WENS U GODS GELUK ,GEEF HET DOOREN WORDT ALLEN WEER GELUKIG MET GOD EN DE REST.SUCCES SAMEN thCAU9C834

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.