STEL U KLIMT OP DE HOOGSTE BERG .

STEL U KLIMT OP DE HOOGSTE BERG . EN U KUNT DE HELE WERELD OVERZIEN . WAT ZOU U DAN DOEN ALS U IN DE VERTE GEVAAR AAN ZAG KOMEN . ZOU U VEILIG OP  DE BERG BLIJVEN TOT HET VOORBIJ WAS .OF ZOU U DE BERG VERLATEN EN DE REST ONDER AAN DE BERG WAARSCHUWEN VOOR WAT ER KOMENDE IS. DEZE KEUZE HAD JEZUS . EN WAT DEED HIJ .HIJ KWAM NAAR BENEDEN MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN VRIJWILLIG NIEMAND DWONG HEM .EN HIJ GAF ZIJN LEVEN VOOR U ALLEN .OM U JA U VRIJ TE KOPEN VAN DE ZONDE DER AARDE. JEZUS LIEFDE VOOR U EN UW ALLEN IS ZO GROOT DAT JEZUS ALTIJD MET U BEGAAN IS TIJDENS UW LEVEN EN ERNA .JEZUS ZAL ER ALTIJD VOOR U ZIJN OM U JA U OP TE VANGEN WANNEER HET ZWAAR EN MOEILIJK WORDT VOOR U.ZO IS JEZUS ,ZO BLIJFT JEZUS .OMDAT JEZUS ,JEZUS IS. GOD EN JEZUS DOEN ALTIJD HUN  BEST VOOR IEDEREEN .GOD EN JEZUS SLUITEN HUN OGEN NIET VOOR WAT ER GEBEURD IN DE WERELD EN IN UW LEVEN .  NEE ZE WILLEN U EN U ALLEN DE GOEDE WEG WIJZEN . VERDIEP U DAAR EENS IN EN DENK DAAR EENS GOED OVER NA.HET IS TOCH WEEKEND NEEM DE TIJD EN PAK DE BIJBEL ER BIJ .SLA HEM OPEN  OP UW GEVOEL EN LEES WAT ER STAAT U ZULT VERSTELD STAAN WAT GOD EN JEZUS U TE VERTELEN HEBBEN VIA DE BIJBEL VAN U.SUCCES.15094838_1199447793456138_1172576923924552031_n

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.