WAT MIJ BLIJFT VERBAZEN IS DAT IEDEREEN KLAAGT EN WEET DAT HET ALLEMAAL NIET GOED IS .MAAR NIEMAND KOMT IN ACTIE

GOD ROEPT ONS OP OM IN ACTIE TE KOMEN .MAAR JULLIE ZIJN ZO BEZIG MET NUTTELOZE DINGEN .DIE JULLIE AFLEIDEN EN MISLEIDEN , DAT JE DE STEM VAN GOD NIET EENS HOORT OF WIL HOREN . DE DUIVEL MAAKT JULLIE BLIND EN DOOF .OM JULLIE DE AFGROND IN TE LIJDEN . RICHT UW AANDACHT OP GODS KONINKRIJK ,HET AARDSE HEEFT GEEN NUT VOOR HET ECHTE LEVEN , GOD GEEFT IEDEREEN EEN NIEUWE KANS .MAAR JE MOET HET ZELF AAN NEMEN , GOD GEEFT ONS RICHT LIJNEN  .ALS JE DIE OPVOLGT KOM JE OP HET GOEDE PAD. MAAR ZONDER ACTIE GEEN REACTIE DUS GA IETS ONDERNEMEN.BLIJF NIET HANGEN , MAAR GA AAN DE SLAG MET HET ECHTE LEVEN .EN KOM ER VOOR OP VOOR DE WAARHEID EN RECHTVAARDIGHEID, DAT IS DE BOODSCHAP VAN GOD.thcaqqz2tx

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.