DE WERELD OORLOG STAAT VOOR DE DEUR. ZIJN JULLIE DAAR BLIJ MEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE WERELD LEIDERS ZIJN HARD OP WEG OM DE OORLOG TE ONTKETENEN ,ZE GEVEN MOOIE NAMEN AAN HUN NIEUWE BOMMEN .ZOALS SATAN 2 EN SATAN 3. DAT ZEGT IETS OVER DE LEIDERS VAN DE WERELD DE DUIVELS KINDEREN , ZIJ WILLEN DE WERELD VERNIETIGEN .MAAR WIJ LATEN HET TOE,  ONTHOU DAT OMDAT NIEMAND IN ACTIE KOMT TEGEN  DEZE LEIDERS. BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS ,DOE UW OGEN EN OREN OPEN .GOD WAARSCHUWT U IK WAARSCHUW U .NU IS HET AAN JULLIE ALLEMAAL WAT GAAN JULLIE TEGEN DE DREIGENDE OORLOG DOEN .NU IS HET DE TIJD DAARNA IS HET OORLOG EN HEB JE GEEN TIJD MEER ,EN DAT KUN JE ZIEN AAN DE LANDEN WAAR AL OORLOG IS DAAR IS GEEN VOEDSEL EN GEEN TIJD OM HET TE HALEN ALLEEN ELLENDE .EN DAT GAAT MAAR DOOR .BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS .DAT ZIJN MENSEN NET ALS U EN IK .EN WIJ LATEN HEN IN DE STEEK EN VERMOORDEN MET ONS BELASTING GELD. DUS INDIRECT ZIJN WIJ ALLEMAAL MEDEPLICHTIG TOT WE ZELF AAN DE BEURT ZIJN DAN ZIJN WIJ NET ALS HUN NU OORLOG,S SLACHTOFFER ,EN IEDEREEN WEET DE DUIVEL HOUD VAN SLACHTOFFERS .EN ZIJ DIE HEM AANHANGEN VOEREN HET MET PLEZIER UIT,IK ZEG DOOD AAN HEN EN DOOD AAN DE DUIVEL . KOM IN ACTIE EN EIS VREDE.thgeen-oorlogthcacx0j9dthcaygv46u

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.