IK VAL NIET GRAAG IN HERHALING.MAAR DOE HET NU WEL .

BESTE  MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS. IK WIL U ALLEN NOG EEN KEER WAARSCHUWEN .DE DRUGS VAN NU ZIJN DE DOOD VAN NU VOOR JONG EN OUD .DEGENEN DIE HET VERVAARDIGEN  GEVEN DAAR NIETS OM HUN GAAT HET OM HET GELD. JUSTITIE POLITIE EN DE POLITIEK DOEN ER NIET VEEL AAN STERKER NOG SOMS VERDIENEN ZE ER AAN . HET GIF WORDT WERELD WIJD VERSPREID .HOE VEEL DODEN MOETEN ER NOG VOLGEN .HOE VEEL JONGEREN MOETEN NOG DOORDRAAIEN EN IN HET GEKKEN HUIS TERECHT KOMEN . DENK NA VOOR JE WAT NEEMT ,EN OUDERS LET OP UW KINDEREN HOUD HEN WEG BIJ DIE PARTY,S  OF WILT U UW KINDEREN KWIJT DAT DENK IK TOCH NIET DUS LET GOED OP UW KINDEREN EN VOOR IEDEREEN DIE EEN DIERBARE HEEFT VERLOREN HIER DOOR WENS IK VEEL STERKTE.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.