UW VOLK IN DE WERELD.

U KENNEN UIT EN TOT U LEVEN, VERBORGENE DIE BIJ ONS ZIJT. ZOLANG ONS HET AANZIJN IS GEGEVEN ,DE AARDE EN DE AARDSE TIJD O JEZUS DIE VOOR ONS BEGIN EN HET EINDE ZIJT DER WERELD ZIN. GIJ ZIJT TOT HERDER ONS GEGEVEN ,WIJ ZIJ UW VOLK DIE GIJ WEIDT .WAAR GIJ ONS LEIDT IS HET GOEDE LEVEN .HEER ,DIE ONS VOORGAAT DOOR DE TIJD .WIE BIJ U BLIJFT EN NAAR U ZIET , VERDWAALT IN DE WERELD NIET.  O JEZUS ,ONS VAN GOD GEGEVEN , GIJ TOT IN EEUWIGHEID DE WEG ,DE WAARHEID EN HET LEVEN ,GIJ ZIJT DE ZIN VAN ALLE TIJD . VERVUL VAN DIT GEHEIMENIS UW VOLK DIE IN DE WERELD IS. ZIET GIJ NIET HOE DE MENSEN TOT HUN EIGEN WEGEN KEERDEN  OM TE DOEN WAT ZIJ BEGEERDEN ? WILT GIJ NIET ALS DE MENSEN DOEN ,MAAR UW EIGEN WENSEN ? HEER WAAR ZULLEN WIJ HEEN  ? WIE ANDERS DAN GIJ ALLEEN KAN ONS TE GELOVEN ,WOORDEN VAN HET EEUWIG LEVEN . DE RAADSMAN KOMT ,DIE U TERZIJDE  STAAT . HIJ WIJST DE RECHTE WEG . DE RAADSMAN KOMT, GIJ DEELT IN ZIJN BERAAD VAN WAARHEID EN VAN RECHT .DOOR DE VADER EN DOOR DE ZOON GEZONDEN , ZAL HIJ HET KOMENDE VERKONDEN . DE RAADSMAN  KOMT !thCASB3820 KONING

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.