AL JAREN PROBEER IK OM AANDACHT TE VRAGEN VOOR GODS PLAN.

IK BLIJF OOK DOORGAAN OOK AL WERKT MEN HET TEGEN . GOD GEEFT MIJ DE KRACHT OM DOOR TE GAAN .WANT IK ZELF HEB DIE KRACHT NIET .IK WIL SOMS OOK OPGEVEN , MAAR GOD GEEFT ME DAN WEER DE KRACHT OM DOOR TE GAAN .IK HEB GOD LIEF EN BEN GOD ALTIJD DANKBAAR. IK HOU OOK VAN U ALLEN DAAROM WIL IK U ER OP WIJZEN WAT ER STAAT TE GEBEUREN .IK GEEF DE BOODSCHAP DOOR VAN GOD .HIJ WIL ONS HELPEN ,MAAR OOK GRIJPT HIJ IN , OMDAT GOD HET TOTAAL NIET EENS IS MET DE GANG VAN ZAKEN . GOD IS BOOS EN ZAL DAT OOK LATEN MERKEN . DE WERELD MOET VREDE SLUITEN MET ELKAAR GEBEURT DIT NIET ZAL DE NATUUR ECHT TEKEER GAAN .EN NIET ZOMAAR  NEE ER KOMT ZWAAR WEER AAN .OMDAT DE MENSHEID NIET STOPT MET OORLOG EN GEWELD. DOOR DE KOMENDE NATUUR RAMPEN IS ER GEEN TIJD MEER VOOR OORLOG MISSCHIEN DAT DE MENSEN DAN BEGRIJPEN DAT ER MET GOD NIET TE SPOTTEN VALT. EN VOOR DE DUIVEL AANBIDDERS HEEFT HIJ OOK EEN OPLOSSING ZO ALS GOD BELOOFD HEEFT. HET IS NU AAN DE MENSEN WELKE KANT ZE STAAN .HET UUR VAN DE WAARHEID. SUCCES ALLEMAAL GOD HOUD VAN JULLIE EN IK OOK  DAAROM  WAARSCHUW IK IEDEREEN  OM U ALLEN TE REDDEN MET DE WIL VAN GOD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.